Kampeervaardigheid

Onderdeel

Max. punten

Algemeen

Rode Draad tijdens NPK

10

Op basis van de opgegeven Rode Draad

Kampindeling

10

Praktisch ingedeeld, creatief en doelmatig

EHBO

10

Locatie en inhoud

Materiaal

10

Hoe ga je met het materiaal om

Fourage

15

Hoe wordt het opgeborgen, versheid, voldoende

Drinkwater

6

Is er voldoende en hoe opgeborgen

Hakplaats

10

Ruim genoeg, hakblok vast, veiligheid

Pioniertechnieken

10

Zijn de sjorringen goed, stevig, netjes, staan de palen recht

Netheid gehele terrein

6

Is alles opgeruimd en netjes

Tenten

Hoe stat hij technisch

10

Hoe is de tent technisch opgebouwd (haringen, scheerlijnen, stokken, etc.)

Netheid

10

Hoe ziet alles eruit (rommelig/netjes)

Keuken

Algemeen

6

Is de keuken praktisch, doelmatig, creatief, netjes, in verhouding

Tafelvuur + blusmiddelen

20

Juiste hoogte, stevig, veilig, kookrooster/plaat + voldoende en hoe opgeborgen

Keukenrek

20

Is het doelmatigheid, creativiteit, is de constructie stevig

Keukenkist

6

Is het schoon, netjes, etc.

Afval + natvang

6

Is het van de grond, doelmatig + geen gat gegraven, wordt het gebruikt

Persoonlijke verzorging

Groepswasplaats

15

Zijn er wasbakken, afgescheiden voor jongens en meisjes, is er water, is er zeep, etc.

Porti-hygiëne

10

Is alles aanwezig (zeep, water, handdoek(je)

Porti-constructie

10

Is het schoon, wc-papier droog, van de grond, enz.

Totaal

Max. 200