De Thriantastam uit Assen kookt jaarlijks de maaltijden in de centrale keuken. Zij koken voor de Bevers, Welpen, Stammen, Staven en Bronbeek.
Wil je meer weten over: de Centrale Keuken, Warme Maaltijd, Brood, Soep of Diëten en allergieen op het NPK?
Klik dan op één van de de onderwerpen.

Broodmaaltijd
De groepen die op vrijdag komen, kunnen 's avonds brood voor zaterdag ophalen. Van vrijdag tot en met zondag kan iedere avond vers brood worden opgehaald door de Bevers, Welpen, Stammen, Staven en Bronbeek. Hierbij wordt ook melk aangeboden. De Stammen, Staven en Bronbeek krijgen ook kaas en vleeswaren verstrekt.


Soep
Op zaterdag en zondag verzorgt de Thriantastam soep bij de lunch voor de Bevers, Stammen, Staven en Bronbeek.

 

Warme Maaltijd
De Thriantastam verzorgt vijf warme maaltijden op het NPK. Dat begint al op donderdagavond; stamppot voor diensten en staven. Vrijdag staat de Chili con Carne op het menu en zaterdag aardappels, sperziebonen en een hamburger. Op zondag nasi met kroepoek en pindasaus en maandag serveren ze aardappels, rode bieten en een gehaktbal.

Niet alle maaltijden worden geserveerd voor alle speltakken. Kijk op het ophaalschema welke maaltijden jullie kunnen afhalen en hoe laat. De exacte afhaaltijden per subkamp /onderdeel staan op npk.thriantastam.nl en in de app.

Voor het ophalen van het eten zorg je zelf voor voldoende eigen warmhoudpannen. De maaltijden kunnen niet worden verstrekt wanneer geen gebruik gemaakt wordt van warmhoudpannen of wanneer deze niet schoon zijn.

Wijzigingen in het aantal eters kan alleen vooraf en in overleg met de administratie/penningmeester doorgevoerd worden. Bevers en welpen krijgen alleen eten mee wanneer zij samen met een leiding komen.

Maak het jezelf gemakkelijk en kom op tijd. En voor stammen: kom als complete groep.

 

Attachments:
Download this file (uitdeelschema_centrale_keuken.pdf)uitdeelschema_centrale_keuken.pdf[uitdeelschema_centrale_keuken.pdf]324 kB

Op het Explorerterrein zorgt de Draeckenstam uit Assen gezamenlijk met de stam uit Stadskanaal voor het draaien van de Zeef. Het is zoals elk jaar een gezellige tent waar Explorers en begeleiding kunnen genieten van een gratis kopje koffie en thee. De Zeef is elke dag open voor een tosti, hamburger, ijsje en veel gezelligheid. Kom dus gerust langs om even uit te puffen van het NPK geweld en doe op de feestavond een dansje op de beats van dj Aart.

De Zeef is elke dag open vanaf de dagopening tot 24.00 uur. In de Zeef wordt geen alcohol geschonken.

Ook dit jaar zorgt de Rogerstam van Scouting St. Vitus Winschoten ervoor dat iedereen in ’t Seepeert zijn natje en droogje kan kopen. De openingstijden zijn:
Zaterdag 10.00 uur - 13.30 uur en 14.30 uur - 22.00 uur
Zondag 10.00 uur – 18.00 uur en 19:00 - 22.00 uur,
Maandag 10.00 uur - 17.30 uur

De Boomstam van Impeesa Pekela verzorgt de ontmoetingstent van Pivo’s en leiding die overdag zin hebben in een kopje koffie met iets erbij, en ’s avonds in iets hartigs of sterkers. De tent staat op het Pivoterrein en is geopend tot 01.00 uur.

Altijd al willen hoe de Krukcrew die shit opbouwt? Hier is het filmpjuh!
PAS OP!! Dit is niet realtime. Het is een ietsje versneld. Anders duurt zo'n filmpje zeker 20 tot 30 minuten...
https://youtu.be/cZJS5uB1ko0

 

Op het Beverterrein staat snoepjestent De Blije Bever. 
De Blije Bever is de ideale plek voor een tussendoortje.
Het heeft een beperkt assortiment aan snoepjes in de verkoop en je kan hier ranja drinken. 
De openingstijden zijn aangepast aan de Beverprogrammatijden en te zien op het bord bij de tent.

Openingstijden zijn: 

Zaterdag  15.00 - 17.30
Zondag    10.30 - 17.30
Maandag  10.30 - 15.30